Cliënten aan het woord


~ Anja ~

Ik ben hier in juli 2017 begonnen met dagbesteding en als dierenvriend was ik gelijk enthousiast. Je wordt hier erg goed begeleid en begrepen en wanneer je iets niet snapt, wordt het liever nog 10 keer uitgelegd totdat je het wel snapt.
Ik ben hier nog geen jaar, maar heb inmiddels al veel geleerd. Bijvoorbeeld met de naaimachine werken, wat ik van mezelf nooit heb gedacht.
In de zomerperiode maken we hier jam, appelmoes, en andere lekkere dingen om eventueel te verkopen op de markt, of als het theehuisje open is in het theehuisje. Ook kunnen mensen een kijkje nemen bij de spulletjes die we hebben gemaakt onder het mom van een lekker kop koffie of thee met appelgebak, wat we met plezier serveren.
Ook mag ik hier zelfstandig dingen doen, zoals op de markt staan hier op de belevingsboerderij, zonder dat het gelijk uit mijn handen wordt gepakt.
Nu is het winter, maar over een aantal weken is het theehuisje weer open. Lekker in het buitenleven werken en met de dieren om ons heen die staan te grazen.

 

~ Hans ~

Vanaf oktober 2017 ben ik begonnen met dagbesteding op de Belevingsboerderij. Momenteel ben ik hier drie dagdelen, dit is in de zomer van 2018 uitgebreid. Ik heb het hier erg naar mijn zin. In de ochtend lezen we, onder het genot van een kopje koffie, de krant. Na de lunch gaan we bezig met verschillende werkzaamheden, zoals het verwerken van groente en fruit en het bewerken van hout tot bijvoorbeeld vogelhuisjes en insectenhotels. Tussendoor lopen we een aantal keer langs de dieren, om de schillen die we over hebben van het fruit te brengen. 

~ Jan ~ 

Sinds maart 2019 ben ik begonnen met de dagbesteding op de belevingsboerderij. Ik vind het hier erg leuk en heb het erg naar mijn zin. We zijn hier veel aan het knutselen, we hebben ideeën genoeg. Ik probeer zo veel mogelijk te doen, wat binnen mijn mogelijkheden ligt met één arm.
We zijn dus vaak creatief bezig, met het maken van vogelhuisjes, insectenhotels, kerststerren, appelmoes, appeltaart en meer. Vaak voor kerstmarkten, de Lammetjesaaidag of andere markten, maar natuurlijk ook voor onszelf.
Tussendoor is er zeker ook tijd voor een kopje koffie en een gezellig praatje, maar het is juist erg leuk om ook iets te doen, iets te maken voor onszelf of voor iemand anders.
Van mij zou het zelfs nog wel een ochtend extra mogen, als dat mogelijk zou zijn voor iedereen.

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)