Educatie


Hoe kun je het meeste leren over de belevingsboerderij en de dieren die daar rondlopen? Door er naar toe te gaan natuurlijk!

Wij willen alle kinderen van het basisonderwijs de mogelijkheid geven kennis te maken met het leven op de belevingsboerderij. Wat eet een geit allemaal op een dag? Hoe oud kunnen ezels worden? Wat wordt er gedaan met de melk van de geiten en koeien? Allemaal vragen waarop een antwoord gegeven kan worden.

 

Kinderen zullen spelenderwijs meer leren over de dieren op de belevingsboerderij. Ze zullen beleven, voelen en ruiken. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van het lesmateriaal dat is ontwikkeld door Stichting Zeldzaam Huisdier, voor basisscholen en boerderijen.

 

Het programma zal twee à tweeëneenhalf uur duren. Tussendoor is er tijd voor een glaasje ranja met wat lekkers, en voor de ouders en docenten een kopje koffie of thee.

De prijs van het programma is €75,- per groep van maximaal 30 kinderen.

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Titia Zuur, door te bellen naar 06-11277838 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

In het onderstaande filmpje is een sfeerimpressie te zien van de belevingsboerderij en het educatieprogramma.

 

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)