Activiteiten


Bij Belevingsboerderij de Zes Grazen zullen door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd worden. In de vorm van activiteiten voor jong en oud en verschillende evenementen is er altijd wat te beleven. 

In de wintermaanden, van november tot en met maart, zal er iedere maand een activiteit of evenement georganiseerd worden. 

In de zomermaanden, van april tot en met september, zijn de dierenweide en de ontmoetingsruimte open voor bezoekers. De openingstijden van de Belevingsboerderij zullen op de website komen. 

Kerstmarkt en winter BBQ


Op zaterdag 15 december wordt er een gezellige kerstmarkt georganiseerd bij Belevingsboerderij de Zes Grazen, van 14:00 uur tot 20:30 uur. 

Kom een kijkje nemen bij de sfeervolle kraampjes op de (streekproducten)markt en bij de levende kerststal, en drink een kopje warme chocolademelk of glühwein met de kerstman bij het kampvuur. Er zullen daarnaast diverse workshops aangeboden worden voor jong en oud.

We zullen de dag afsluiten met een gezellige winter barbecue en live muziek. 
Aanmelden voor de barbecue is niet verplicht. Heeft u bepaalde wensen of allergieën, dan kunt u ons een berichtje sturen en zullen we kijken wat we voor u kunnen regelen tijdens de barbecue. 

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Zuur)