Activiteiten


Bij Belevingsboerderij de Zes Grazen zullen door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd worden. In de vorm van activiteiten voor jong en oud en verschillende evenementen is er altijd wat te beleven. 

In de wintermaanden, van november tot en met maart, zal er iedere maand een activiteit of evenement georganiseerd worden. 

In de zomermaanden, van april tot en met september, zijn de dierenweide en de ontmoetingsruimte open voor bezoekers. De openingstijden van de Belevingsboerderij kunt u hier vinden. 

Lammetjesaaidag AFGELAST


Zoals u/jullie wellicht al gehoord of gezien hebben, zijn alle evenementen tot 1 juni 2020 afgelast in verband met het coronavirus.
Dit betekent dat ook de Lammetjesaaidag geen doorgang kan en mag vinden, waardoor wij hebben moeten besluiten om de Lammetjesaaidag af te lassen.

Zowel voor ons als zelfstandige organisatie/belevingsboerderij als voor ons persoonlijk is dit een tegenslag. We hadden er ontzettend veel zin in om er weer een mooie dag van te maken, maar gezondheid staat momenteel voorop.

Natuurlijk gaan wij nadenken over een eventueel nieuw evenement, rondom de zomer.
De geitenlammetjes zijn dan geen 'lammetjes' meer, maar ondanks dat zijn ze altijd in voor een knuffel.

Houdt de Facebookpagina en website in de gaten voor leuke updates over de boerderij en voor een eventueel nieuw evenement!

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)