Kinderfeestjes


Vier je kinderfeestje bij Belevingsboerderij de Zes Grazen! 

Er zijn verschillende mogelijkheden. Feestjes kunnen georganiseerd worden voor kinderen vanaf 5 jaar. Het feestje duurt drie uur en is altijd met limonade en cake. Na afloop is er de mogelijkheid om met z'n allen patat met een frikandel of hamburger te eten. 

Een feestje op de boerderij kan het hele jaar! De Belevingsboerderij is flexibel en met elke type weer is er genoeg te doen. Lekker buiten spelen en verschillende spelletjes of een rondje langs de dieren op de boerderij. In de boerderijschuur zijn er dezelfde mogelijkheden, waardoor iedereen zich ook met minder weer goed kan vermaken.
Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Kinderfeestje boerenzeskamp 
Samen starten we de dag met limonade een plakje cake. Daarna beginnen we met een boerderijquiz, waarin de kennis van de kinderen over de boerderij getest zal worden. Na de quiz start de zeskamp. Plezier en samenwerken staan tijdens de boerenzeskamp centraal. Er zullen zes verschillende spelletjes gedaan worden, met een knipoog naar de boerderij. Er kunnen twee teams tegen elkaar strijden, maar ook samenwerken als één team is een mogelijkheid. 
De spelletjes zullen aangepast worden aan de leeftijd van de kinderen en in overleg zijn er ook andere mogelijkheden. 

Kinderfeestje ontdek de boerderij 
We zullen de dag weer samen starten met limonade en een plakje cake. Vervolgens zullen we een rondje over de boerderij lopen, om een kijkje te nemen bij de dieren en meer te leren over de dieren op de boerderij. Als we alles gezien hebben, is er nog voldoende tijd over om te spelen in de speelweide; op de schommel, klimmen op het klimrek of blik gooien behoren allemaal tot de mogelijkheden. 

Prijs en extra mogelijkheden 
De prijs voor een kinderfeestje is €7,50 per kind. Limonade, cake en een zakje chips zitten bij de prijs in. 

Het feestje is uit te breiden met een patatje, een frikandel of hamburger en limonade na afloop. Hiervoor wordt een meerprijs van €1,50 per kind gerekend. 

Het feestje is ook uit te breiden met een springkussen. De meerprijs voor het springkussen, deze zal gedurende het hele feestje te gebruiken zijn, is €2,50 per kind. 

Springkussen

Cake

Cake versieren

Springen op het springkussen

Klimmen in de speelweide

Blikgooien

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)