Camperplaats


Heeft u een camper en wilt u met de camper komen kamperen bij Belevingsboerderij de Zes Grazen? U bent van harte welkom!
Wij hebben twee plekken op het erf van de boerderij. Tevens is er de mogelijkheid voor het opzetten van een tent (meerprijs is €7,- per tent).
En wilt u er op uit? Het prachtige platteland van Groningen leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht.
 

Als u met uw camper verblijft op de belevingsboerderij, beleeft u gegarandeerd een avontuurlijke vakantie. U slaapt ''tussen'' de dieren op de boerderij; geiten, schaapjes, kippen, konijnen en cavia's. De kinderen kunnen, op de vaste tijdstippen dat er gevoerd moet worden, met de boer(in) mee om mee te helpen met het verzorgen en voeren van de dieren. Ook is er op het erf heel veel ruimte om te spelen. Er is een speelweide en er mag gebruik gemaakt worden van de traptrekkers en steppen. 

In overleg is er de mogelijkheid om de toilet-cassette en/of vuilwatertank te legen. 

Belevingsboerderij de Zes Grazen is gelegen in het dorpje Sint Annen, in de provincie Groningen. Op 3 kilometer van de belevingsboerderij is het centrum van Ten Boer, met verschillende (afhaal)restaurants, een supermarkt, een openluchtzwembad en een kanoverhuur. 
Op 14 kilometer afstand van de boerderij bent u in het centrum van de stad Groningen. 

Rondom de belevingsboerderij zijn prachtige routes, door de natuur, die zich uitstekend lenen om te wandelen of te fietsen. U kunt verschillende routes kiezen, die ieder iets te bieden hebben. Heeft u tijdens het fietsen bijvoorbeeld zin in een kopje koffie/thee of een ijsje? U komt verschillende dorpjes tegen waar u plaats kan nemen op een terras. 

Wij vragen €12,50 per 24 uur voor het staan met de camper op de boerderij. 
Komt u met meer dan vier personen overnachten? Dan vragen wij een meerprijs van €4,- per persoon. 

Wilt u graag meer weten over de camperplaatsen op Belevingsboerderij de Zes Grazen of wilt u reserveren? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. 

Titia Vogelzang
Telefoon: 06-11277838 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Camperplaats

Camperplaats

Camperplaats

Speelweide

Terras en speelweide

Omgeving

Omgeving

Omgeving

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)