Ontmoetingsruimte huren


Wilt u een verjaardag vieren of heeft u een bijeenkomst waarbij u veel mensen verwacht? Bij Belevingsboerderij de Zes Grazen is er de mogelijkheid om de ontmoetingsruimte te huren. Onze ontmoetingsruimte is een voormalig barak uit de Tweede Wereldoorlog. De afgelopen jaren hebben wij deze ruimte verbouwd tot een mooie, grote ontmoetingsruimte. 
Voor een feest zoals een verjaardag is het de perfecte locatie. Maar u kunt de ruimte ook gebruiken voor een vergadering of presentatie. 
Tevens is er een terras aangelegd en is er een speelweide. Met mooi weer kunt u hier heerlijk buiten zitten en genieten van de dieren op de boerderij en de rust van het platteland. 

In de ontmoetingsruimte is een toilet en een keukenblok aanwezig. 
Daarnaast staat er een koffiemachine, een waterkoker en is er een koelkast. 
Er staan meerdere tafels en stoelen, die naar wens kunnen worden neergezet. 

De huur van de ontmoetingsruimte is €50,- per dag. Dit is de prijs voor kale huur. Dat betekend dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten die er zijn, maar dat u uw eigen spullen meeneemt (zoals koffie, thee, eten en drinken, plastic bekers en borden). 

Wilt u de ontmoetingsruimte huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-11277838. 

UPDATE: Momenteel is de ontmoetingsruimte verhuurd tot februari/maart 2020. Hierdoor kunnen we de ruimte niet verhuren voor verjaardagsfeestjes, vergaderingen of andere activiteiten. Wanneer dit weer mogelijk is zullen we dat hier plaatsen, houdt de website hiervoor in de gaten. 

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)