Werken op de belevingsboerderij biedt vele aspecten

Belevingsboerderij de Zes Grazen


Belevingsboerderij de Zes Grazen is gelegen in het dorpje Sint Annen. Op de boerderij wordt passende dagbesteding aangeboden in de weidsheid en rust van het Groninger landschap. Werken op de belevingsboerderij kent vele aspecten. Het buitenleven, de omgang met de dieren, werken in de natuur en het ontvangen van gasten in de ontmoetingsruimte. 

Het verzorgen van de geiten, schapen, kippen, koeien, ezels en konijnen behoort tot de activiteiten op Belevingsboerderij de Zes Grazen. Maar ook het zaaien en oogsten in de kas, het verwerken van groenten en fruit en het verzorgen van het erf behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder moment van de dag is wel iets leuks te bedenken.

Tijdens en naast het werk besteden we aandacht aan het omgaan met elkaar, de persoonlijke ontwikkeling en structuur. 

Bij de belevingsboerderij hoort een openbare dierenweide, deze is toegankelijk voor publiek in de maanden april tot en met september. Tevens is het terras open en wordt er koffie en thee aangeboden. 

In de wintermaanden zijn er maandthema's in de ontmoetingsruimte. Hierbij zullen de cliënten worden betrokken en is de belevingsboerderij open voor publiek. 

Een goede sfeer vinden wij belangrijk. Daarom worden er samen koffie- en theepauzes gehouden en verzorgt de belevingsboerderij de lunch.

Heb je PGB en zoek je nog een leuke en leerzame dagbesteding?
Dan ben je van harte welkom op Belevingsboerderij de Zes Grazen!
Maak een afspraak met Titia Vogelzang en laat je informeren over de vele mogelijkheden binnen ons prachtige bedrijf.

Wilt u meer informatie over het aanbod aan dagbesteding van de belevingsboerderij, dan kunt u contact opnemen met de Zes Grazen via onderstaande gegevens. 

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
T. 06-11277838 (Titia Vogelzang) 

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)